Tomas Rolfhzon Ekman

03 oktober 2021

Om en evig världsförbättrare?

En gång i tiden så trodde jag att jag var en världsförbättrare? En som trodde sig kunna förbättra allt runt omkring mig? Men även förändra saker och ting må det än vara? Troligtvis var jag grymt blåögd men dock inte blondin. Eftersom jag var punkare en period på 70-talet så var jag som klippt och skuren för en sådan dramatisk roll. Eftersom jag alltid har varit och fortfarande är en helgjuten motståndare till all materiellt exploatering och slöseri. Så har jag alltid hållit mig till den filosofin att ta vara på det man kan. Punken har alltid varit en sorts ohämmad urkraft hos mig en osinad källa till att hämta olika krafter ifrån. Att använda i olika sammanhang. Fortfarande är såklart Ebba Grön mina svenska punkhusgudar. Sådan skön musik görs knappast idag. Än idag avskyr jag fortfarande all materiell exploatering sånt jävla slöseri med våra knappa naturresurser. 

På den tiden tänkte man inte alls så? Man trodde att jorden var ett ständigt fullt lager. Snacka om en katastrofal naivitet eller så skärmade man sig från konsekvenserna. Vi lever mitt i ett fortsatt ohejdat slit och släng samhälle fast ljusglimten är att man börjar återvända produkterna. Kanske ser vi ett plötsligt uppvaknande? Skillnad var det förr då man byggde prylar som höll en hel livsstil en materiell svunnen tid fjärran från dagens slit och släng samhälle. Hahaha det finns faktiskt kalsonger även trosor strumpor som är gjorda utav bambu okej jag skojar inte? Trodde att jag skulle tappa hakan när jag, först hörde det. Men jag lyckades samla mig tydligen så går den utvecklingen i underklädsbranschen rasande fort. Mycket skall man höra innan underkläderna ramlar av!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar