24 mars 2021

Dagen då fjärilen föddes?

Onsdag denna mittendag. En blandad dag med mycket innehåll. En del av innehållet kan man kassera. Resten kan man beskåda som en fjärils födelse. Trots allt, har det blåst fan så mycket idag. Ett tag trodde jag att jag inte skulle komma fram med cykeln? Men det gjorde jag, det får jag tacka min urstarka benmuskler för. Motvind som inte var utav denna världen. Resten är historik. För dom som vill läsa det? Denna mittendag bjuder på pyttipanna rödbetor vändstekt ägg. Ett all in i husmanskost. Dagen till ära, drog vi till med en pava vitt vin. Som grädde på moset.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...