23 oktober 2020

Koncist: Om provsvar och allt det negativa i kråksången?

Världen är inte längre sig lik statsministern skriker ut inför tomma läktare att nu jävlar är det färdigdansat på nattklubbarna. Samtidigt som pensionärerna skall klassas som alla andra? Samtidigt som universiteten upplever sin värsta corona ökning på länge. Över lag ökar antalet smittade högst dramatiskt över hela landet.

 Är det nu som vi får skörda frukterna. Det negativa från sommarens kramorgier det verkar så! Som jag nämnde i går så kan vi inte förvänta oss någon förbättring förens tidigast 2013 i bästa fall? I sämsta fall blir den här pandemin bestående det skulle inte alls förvåna mig? Hur som helst måste det till ett prövat vaccin. Som det verkar nu finns det inga åtgärder som fungerar dessvärre!

Om ett par timmar, skall jag själv i väg för mitt tredje covid 19 test troligtvis så får jag samma negativa svar som dom 2 föregående? Eller så visar provsvaret på något helt annat så kan det också vara? I mitt jobb är det bara att åka iväg se glad ut och hoppas på det negativa i kråksången.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...