07 oktober 2020

Dagsbagatellen: I nuet finns, coronans bittra skugga. I dået, finns andra historier?

Nu är det ungdomarna. Som står för den, största corona ökningen. Dom totalt skiter, i allt vad avstånd och sånt heter. Huvudsaken, att dom får kröka och umgås. Vilka konsekvenser, det sen blir. Är helt ointressant. Dom lever, ju liksom i nuet. Det förgångna, det kvittar. 

Den där göken Trump. Munter eller ej? Han fick, en oherrans massa ovett. När han drog hem, tidigare från sjukan. Sånt gillas, tydligen inte. Åtminstone inte, i vissa kretsar. Vilket jag, kan förstå.

Äntligen, så fick jag min älsklingsrätt. Nämligen, stekt fläsk potatis med löksås. Känn på den du. Den går, inte av för hackor. Så jävla gott. Sa till frugan, att det borde vara lag på att. Man skulle äta rätten. Minst 3 dagar i veckan. Jag skulle, i alla fall bli överlycklig.

 Jag har lyckligtvis, inte hakat på. Den där vego trenden. Eller allt vad det heter? Inga mat trender överhuvudtaget. Herregud! Den enda trenden, som jag tycker funkar. Alla dagar i veckan. Är såklart husmanskost.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...