Tomas Rolfhzon Ekman

04 oktober 2020

Dagsbagatellen: Bland nygräddade kanelbullar, till odödliga presidenter?

Då fick även, den där Trump corona. Vilket bara var, en tidsfråga? Mannen som, trodde sig vara odödlig åkte dit. Herregud, vilken konstig människa? Det värsta är, att många röstar på honom? Vilket kan vara lustigt? Rent ut sagt obegripligt? En fråga, som jag ställer mig är den? Måste man vara, mellan 70 och döden och man. För att ha en chans, till presidentposten. Obama, var dock ett härligt kompetent undantag. Känns som att, det är dags för en kvinna? Då finns det kanske hopp? För det där, konstiga landet?

Igår, så åt vi en försvenskad pekinganka. Som vi omvandlade, till en smakrik närke version. Som bestod, utav grillad kyckling, små tortillas bröd, purjo och gurkstavar. Med den säregna hoisin såsen, som grädden på moset. Det hela smakade, verkligen underbart. Det rekommenderas, i allra högsta grad. En blivande klassiker, åtminstone i mitt hushåll.

Hösten, blir allt mer påtaglig. Det grått gråa, dominerar verkligen min omgivning. Vi har väl inget annat, att vänta? Kan jag tänka mig. Naturens cirkel, är som en evighetsmaskin. Den snurrar på, tills någon annan kraft förutom vår stoppar den. Idag på kanelbullens dag. Har vi såklart, bakat kanelbullar. Inte jag, men väl frugan. Fattas bara annat? I det här huset, är vi traditionsbundna. Åtminstone, när det gäller kanelbullar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar