06 november 2022

Bland annat skall jag göra den här dagen helt okej?

Igår genomförde vår familj ytterligare en högst traditionell alla helgons dags middag med inbjudna gäster med en försmak av det kommande julbordet. Vi hade bland annat helgskina inlagd sill även andra olika sillsorter köttbullar prinskorvar leverpastej ägghalvor lax ostar som efterrätt serverades det skumtomtepannacotta https://www.ica.se/recept/skumtomtepannacotta-722911/, en dessert som kanske inte är helt och hållit kalorisnål men äter man den högst två gånger om året så är det helt okej. Till lunch skall vi beta av resterna av gårdagens festliga julbord även blir det ett par matlådor under veckan.

Ligger fortfarande kvar i sängen för det har jag minsann förtjänat och kollar ut över ett regnigt tråkigt grått höstväder, i sängens sköna sköte tänker jag med gott samvete ligga kvar återstoden utav dagen troligtvis gör jag några utomhusliga gästspel med jycken Dino hur det än är så behöver även han pinka med jämna mellanrum. Gårdagens festmåltid med jultouch äter även på julafton sedan får den maten vara, för sedan går man på nyårsmaten med sedvanliga skaldjur av varierat slag oftast hummer och bubbel smaker som definitivt gifter sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...