20 november 2022

I morgon är en annan dag?

Vinter börjar lägga sina bistra händer på vårt land utom i min region där vi i och för sig nu har nollgradigt väder men än så länge inget snö? Men typ i morgon måndag väntas det komma in ett helvetiskt snöoväder som just nu skördar kaos bortom min region. Hur som helst är det metrologisk vinter https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/arstider/vinter/vinter-1.22843 vad än folk säger, det är nu det börjar förändras och nästa söndag är det första advent. En tid då min kära hustru blir till sig i trasorna hon fullkomligt älskar allt som har med jul att göra med julpynt dekorationer med maten lussebullar julkonfekt och framför allt stämningen som infinner sig. 

I sydsverige har verkligen den första snön som kom i massor skapat kaos med olika olyckor i dess väg, hoppas bara snöröjarna får sina hästar varma när kaoset väl kommer upp till mina regioner. Av någon konstig anledning så är just min region ett snöfritt område så länge det varar så även i år, som sagt den där snö väntas även ta oss på sängen hur förberedd man än råkar vara?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...