18 november 2022

Nu för tiden vet man varken ut eller in?

För varje dag som går desto närmare vintern kommer vi, i morse när jag cyklade iväg till jobbet vid 5 tiden i morse så var det bara någon fjantig plusgrad och några förvirrade snöflingor som damp ned. Enligt rykten var det några som skrapade vindrutor, det är nu eländet med snön börjar? Antingen får vi som det ryktas om en hisklig 90-tals vinter med massor av snö och is, eller så får vi inte ett skit förens efter nyår? Nu för tiden kan man knappast förlita sig på den gamla beprövade bondepraktikan https://bondepraktika.se/, idag vet vi faktiskt inte ett dugg om vad det blir för väder men nåt väder blir det hur som helst. 

Igår invigde jag mössan för första gången sedan förra året även vantarna åkte på, herregud man måste skydda det lilla som man är begåvad med fryst hjärna är knappast någon höjdare att tala om. Hösten börjar som sagt vävas obemärkt in i vinterns vita verklighet, med köldgrader förfrusna nästippar och andra ädla delar det är liksom bara att gilla läget hur jävligt det än kan vara.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...