13 november 2022

I sängen kan man planera planerna?

Idag har vi så kommit till fars dag https://www.nordiskamuseet.se/aretsdagar/fars-dag en dag då jag som far kan ligga kvar i sängen med gott samvete om jag vill och äta praliner? Men istället för den fejkade drömtillvaron gick jag ut med jycken Dino halv 8 i morse i en dryga timma, under tiden gjorde bästa frugan i ordning en super frukost och min dotter fixade till fars dag presenten som jag glädjande fick ta emot när jag kom hem. För närvarande är min dotter på gudstjänst inför sin kommande konfirmation hon måste avverka 2 obligatoriska gudstjänster innan konfirmationen börjar planenligt 27 November således till 1 advent. 

Själv är jag inte konfirmerad vilket var lika bra för jag har aldrig någonsin varit intresserad av religion och allt vad det handlar om. Det lustiga i den kråksången är att religion var mitt bästa ämne i skolan jag var tydligen allmänbildad redan på den tiden? Hur som helst tycker vi att dottern ska konfirmeras och det tyckte hon också, många av hennes polare skall också genomgå samma procedur.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...