04 december 2022

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var ute och promenerade med våran jycke Dino höll jag nästan på att vurpa ett par gånger, dessutom gick man på tå som värsta primadonnan. Frugan tjatar på att granen ska plockas fram men jag lyckades övertala henne om att vi fixar det i slutet på nästa vecka, herregud vad är det för fel på folk som vill plocka fram hela julgardet redan nu? 

Desto äldre man bli desto mindre tålamod får man när allt skall plockas fram helst nu på en gång, varför vänta när det kan hända nu direkt? Tack och lov äter vi ingen julmat förens det blir dags för det inte ett enda julbord tänker jag besöka, dessutom tröttar man ganska fort på den enahanda maten dessutom har det blivit skrämmande dyrt till råga på allt. Till senalagda lunchen tänker vi kalasa på gårdagens chiligryta med potatis, för att till kvällen äta pinfärska räkor painriche majonnäs och vin därtill det bästa är gott nog.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...