31 december 2022

Rakt in i årets sista dag?

Äntligen framme vid årets absolut sista skälvande dag nyårsafton, där vi i stort sätt allt vi gör är för sista gången som frukost lunch och så vidare sen tar man såklart huvudrätterna med förrätt hummer och dessert som vanligt senare. I vårt fall blir det lite tilltugg i plockvarianter på förkvällen https://www.freedomtravel.se/2019/12/nyarsmat-vad-ar-tradition-att-ata-pa-nyarsafton/ dom traditionella humrarna nånstans i mitten och eventuellt glass och fruktcoctail som dessert, i år skippar vi helt och hållet varmrätten och satsar på dom andra istället. 

Problemet om okynnesskjutande raketer fortsätter folk verkar längre inte ha respekt för saker och ting, en del idioter skjuter rakt in i folkmassor på barnvagnar i princip överallt där dom inte skall skjuta. Vore jag myndighet skulle jag utan tvekan förbjuda dessa otyg helt och hållet, och bara tillåta att det skjuts upp på speciella tillförordade platser. Min jycke DINO har aldrig varit speciellt rädd för smällarna förut men nu verkar han dra öronen åt sig och i princip vägrar gå ut, med lite övertalning och nån falukorvsbit så går det bra.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...