13 december 2022

Vissa saker minns man som igår?

Tempen börjar närma sig minus 11 och det riktigt bita till i kinderna, när jag var ute med våran jycke DINO nån halvtimma för en stund sedan då möttes jag utav stressade föräldrar men sina luciaklädda yngre barn släpandes efter sig troligtvis skulle dom säkert till respektive släktingar för ett framträdande? Minns själv när min tonårsdotter https://alltforbarnet.se/att-bli-tonaring-13-19-ar/ var i den åldern då man kanske inte åkte land och rike runt men väl till alla anhöriga i vår närhet det var ett gäng trogna.

Några minuter här några minuter där för att till sist avsluta turnén hos svärmor som bjöd på kaffe och dopp. Nu förtiden har hon avdramatiserat lucian helt och hållet och berättat att hon har passerat luciastadiet för gått men den är fin att titta på. Självklart har allt sin början sitt slut även min tid som stjärngosse som blev synnerligen kort men naggande intensiv men jag minns det som igår.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...