10 december 2022

Mot alla odds ligger snön kvar?

Älskar just lördagsförmiddagar känna lugnet känna den mentala avstämningen https://www.civilekonomen.se/verktyg/trana-upp-din-mentala-styrka/ pulsera i kroppen. Temperaturen ligger runt 6 minusgrader och snön ligger kvar trots alla odds, tydligen så har dom högre vädermakterna lovat oss en vit jul trots allt alltid gillar någon det? Huvudsaken att det blir snö på julafton sedan kan det kvitta enligt mitt sätt att se det, mina barn är stora sedan länge och vi har klarat av alla snö sporter och lagt vinterattiraljerna på hyllan kanske inte för alltid. 
Rätt som det är kan man få för sig att plocka fram rally pulkan igen och slänga sig utför pisterna. Denna förmiddag har man klarat av att både rastat jycken DINO en trekvart, intagit en stabil frukost för att till lunchen äta resterna av gårdagens libapizza. I eftermiddag blir det en stund glöggmingel med grannarna innan kvällens shl match mot Oskarshamn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...