14 december 2022

Det som gäller är här och nu?

Klockan är efter 15 och mörkret börjar så sakta på att ta över den här dagen, snöplogarna fortsätter sitt enträgna jobb med att göra färdbara vägar. Jycken DINO och jag har varit ute på en skapligt lång promenad, där vi pulsade tappert i snömassorna med ett mål i sikte att jycken DINO skulle leverera 1:an och 2:an vilket han också gjorde. Både jycken och jag är tämligen nöjda med det glädjande resultatet, nu kan vi gå vidare med andra saker. Snart väntas tonårsdottern hem från plugget som är inne i en sista fas innan juluppehållet, nu väntas man köra på rätt in i kaklet med uppgifterna för att sedan få ett välbehövligt uppehåll. 

Inom kort väntas julafton med allt vad det innebär även en tidig julotta https://historiesajten.se/handelser2.asp?id=56 på julaftonens morgon skall hinnas med, sedan hem till svärmor för sedvanligt julfirande. För närvarande känns allt under kontroll men det kan snabbt förändras via inre och yttre omständigheter, man är inte där riktigt än förrns domaren blåser i sin pipa. Det högst traditionella fortsätter även i år med allt vad som innefattar julen, det skall mycket till om man ändrar på den ordningen? Men visst är jag öppen för förändringar för nya vinklar och möjligheter, men dom idéerna låter jag vara öppna på obestämd tid. Som alltid lever vi i nuet och låter oss njuta av stunden som är här och nu, rätt som det är kan dom förutsättningarna förändras tills sin nackdel för ödet kan man inte göra någonting åt? Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...