26 december 2022

Kort sagt ytterligare en dag?

Sista skälvande dagen med julklang innan mellandagarna med reor med återköp och gud vet allt men även en dag då vi äter den sista sparade julmaten med Jansson strömmingsrulladen https://www.nrm.se/faktaomnaturenochrymden/djur/fiskar/sillellerstromming.216.html omeletten revbensspjällen sillarna, kort sagt resterna utav julaftonens matfross ungefär som det stora tabberaset i Katthult. Sedan efter detta kolossala tabberas siktar man in sig på nyårsmenyn som troligtvis blir klassikerna biff med hasselbackspotatis eventuellt grönpepparsås och naturligtvis hummer, sedan har vi inte bestämt oss för gratinering men alla andra förslag beaktas? Som enda svenska elitlag blev mitt hjärtelag Örebro inbjuden till den internationella hockeyturneringen Spengler Cup i Davos där vi i eftermiddag möter det schweiziska laget HC Ambri-Piotta i den första matchen, sånt värmer förstås ett hockeyfan från Närke. 

Annars så vet jag ingenting om hur mitt trasiga knä mår men jag vet att jag ska på återbesök till frakturmottagningen på onsdag, troligtvis skall dom röntga knät en gång till och eventuellt bedöma om det skall bli operation eller inte? Börjar även så smått vänja mig vid mitt svarta stålskelett runt vänsterbenet, sedan får man se om dom skruvar ned den någon grad just nu är benet i ett spikrakt läge men allt eftersom skruvar dom för hoppningsvis ned det hela grad för grad? Även jycken DINO börjar finna sig i att jag inte kan aktivera honom lika mycket som innan skadan, så det blir för honom att switcha om till andra förutsättningar det sägs att man inte kan lära gamla hundar att sitta? Tur då att inte jycken DINO är gammal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...