27 december 2022

Varje dag är ett fall framåt?

Vaknar upp till den första av mellandagarna i vanliga fall skulle jag ha jobbat häcken av mig idag men som ni alla säkert vet vid det här laget är så inte fallet? Har fortfarande inte varit utanför dörren på typ 13 dagar men jag väntar tappert tills rullstolen kommer som en skänk från ovan, hur det än är så kommer den stolen göra en markant skillnad i mitt nuvarande tillfälligt begränsade liv. Dagens största händelse blir bland annat att duscha äta upp den sista skälvande delen av julhelgens räkomelett att kolla på juniorkronorna och självfallet mitt hjärtelag Örebro HC som möter den finska klubben IFK Helsinki i den andra matchen i Spengler Cup i Davos https://hockeysverige.se/2022/05/17/orebro-spelar-spengler-cup-2022 första matchen gick dessvärre rent åt helvete, medans juniorkronorna hade riktigt riktigt kul i Canada då man massakrerade stackars lama Österrike med 11-0. 

Tonårsdottern jublade äntligen att vi till slut just idag kopplade in fiber som vi skulle ha gjort för längesedan, men till slut så fick vi den beryktade tummen ur ni vet var och styrde upp det hela eftersom både hon och vi andra är beroende av ett snabbt fungerande och stabilt nät utan massa jobbiga laggningar. Frugan fortsätter dock att jobba hemifrån fram tills sin semester dels för att ta hand om mig dels för hundens skull och allt det andra övriga, hur det än är så är min motoriska rörelsefrihet ytterst begränsad men visst varje dag är såklart ett fall framåt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...