10 december 2022

Risken blir att man förvandlas för gott till en skumtomte?

Fortsätter nysta i hur många delar som är en skumtomtes bekännelser, självklart är det ingen som vet allra minst jag själv? Har man nu som jag levt livet fram tills idag så slipper man inte undan man plockar fram nåt gammalt dammigt skelett från garderoben https://www.lararen.se/nyheter/retro/skelettet-i-skolans-garderob, dammar av den eventuellt pussar den och ställer tillbaka den i sitt skyffe. Eftersom man tack och lov inte är någon offentlig person så kan man fortsätta vara anonym så långt det är möjligt. Känner mig lite som Clark Kent som går in i telefonkiosken och förvandlas till stålmannen, för min egen del går jag in i duschen när jag är klart förvandlas jag till den bekännande skumtomten med rätt att orda. 

Skämt o sida har jag alltid varit fascinerad av superkrafter av extrem intelligens och vad man kan göra för gott av dom egenskaperna, som alltid finns det en mörkare baksida där onda krafter exponerar kraften till katastrofer. Det får mig osökt att komma till den där krigsherren som inte har superkrafter men väl andra verktyg som om det vill sig illa kan förändra planetens fortsatta förutsättningar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...