12 december 2022

Mitt liv är knappast nån konspirationsteori?

Eftersom jag är en funderande man som funderar om sakers om slash hur värde? Om det blev så där hur skulle mitt liv sett ut då? Eller hur skulle mitt liv sett ut om det blev på ett helt annat vis? Idel ädel spekulationer och just spekulationer är vi som allra bäst på. Kanske ingenting som vanliga människor tänker på varje vaken sekund, men i mitt fall tänker jag på det så ofta som möjligt. Inte för att jag har någon åldersnoja https://www.allas.se/samhalle/skippa-aldersnojan-och-valj-din-alder/7268841 eller så men accepterar fakta med näven hårt knuten i byxfickan att vissa saker kommer aldrig tillbaka igen, kanske förr i en mer oslipad senior version?

Förr eller senare hamnar vi alla där våra sista chanser glider oss ur händerna, för någon dag sedan var allt frid och fröjd men idag är situationen en helt annan, allt går så himla fort utan någon som helst förvarning eller ens förberedelse inför komma skall? I slutändan är vi bara människor som är helt beroende av allt lyssna på kroppens signaler, för det kan vara skillnaden mellan liv och död.
1 kommentar:

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...