22 december 2022

Man tar en dag i sänder?

I mitt utsatta läge får man helt ställa om sig till ett nuvarande läge där man är helt beroende utav hustruns hjälp, sådan enkel självklar sak som att duscha kan vara ett jätteprojekt. Idag infaller den stora dushardagen då hela jag skall tvättas från topp till tå, jag tar en del frugan tar resten så är det bara ett fungerande teamarbete i samklang som går i lås. Efter ett tag får man ställa in sig mentalt på att nu är det här som gäller under en lång tid, efter det får man ställa om sig på nästa fas i rehabiliteringen. 

Rom byggdes som bekant inte på en dag utan det byggs fortfarande 2000 år senare, likaså blir det med det här som jag har men jag hoppas mitt läkande går snabbare än 2000 år? Utanför går frugan omkring med våran jycke DINO i ösregnet och bara hoppas på att 2:an kommer snabbt 1:an har han levererat i parti och minut vi får hoppas på att inte allt skiter sig? Tydligen är det knas på landets elförsörjning https://www.energiforetagen.se/energifakta/elsystemet/produktion/ och det kan bli tal om att helt stänga av elnätet, vilket på sikt kan få oanade konsekvenser för bland annat rikets säkerhet. Det skulle vara sjukt dålig timing att stänga av strömförsörjningen nu under jul och nyårshelgen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...