25 december 2022

I stort sätt på frammarsch?

Min definition av julafton blev besannad god mat svärmor på besök goda klappar och allt det där andra som innefattar alltet, sedan kanske inte mitt skadade knäläge lyfte upp det hela ytterligare nån dimension? I dag på juldagen https://varldenshistoria.se/jul/historisk-julguide-22-fakta-om-julen får vi ytterligare besök och jag får en gång till göra mitt yttersta för att vara trevlig, likaså på annandagen då vi återigen får besök så gäller det att bita ihop och hålla smilgroparna intakta vilket är lättare sagt än gjort? Våran jycke DINO undrar fortfarande vad jag har för knepig ställning på vänsterbenen, han tror fortfarande att jag är mitt gamla intakta vanliga jag fit for fight att gå långpromenader tanken är minsann god men dessvärre omöjlig en bra tid framöver. 

Spindeln i näten är som alltid min älskade hustru det är hon som knyter ihop alla dom lösa trådarna det är hon som gör att min jord fortfarande snurrar, utan hennes inverkan vore mitt nuvarande liveläge i stort sätt hjälplöst. Hon verkligen slet i sitt anletes svett blod och tårar för att göra julaftonens mat värd sitt namn, dessutom att göra att sin åldrande mor fick ytterligare en fröjdfull jul med allt vad det innebär. Fortfarande väntar jag på att få komma ut i friska luften det var faktiskt 11 dagar sedan jag kände luften utanför min fyrkant, i mellandagarna hoppas jag få den utlovade rullstolen? Jag kunde aldrig ens i min vildaste fantasi drömma om att en rullstol skulle ta mig ytterligare en nivå upp mot friheten men så är det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...