10 december 2022

En och annan störtad önskan hör till?

Snart börjar det närma sig dagen J dagen då alla förmodade önskningar skall gå i uppfyllelse det var på den goda sidan? Sedan finns det många familjer som inte får någon skälig jul över huvudtaget på grund av olika omständigheter det var på den tragiska sidan. Peppar peppar så har det gått bra för min familj som har fått firat en fröjdefull jul https://www.juligen.se/julkul/roliga-julfakta/ så länge som jag kan minnas, men som ni vet kan saker och ting snabbt förändras i brådrasket om det nu är uträknat förutsätt eller helt enkelt slumpen det har jag ingen som helst aning om? 

Desto äldre man blir ur mitt perspektiv desto mindre krav har man på paketinnehållet, skillnaden är att min tonårsdotter inte längre nöjer sig med stickade vantar och raggsockor hennes andra önskemål ligger på helt andra plan en annan dimension. Ibland kan dessa högst ställda plan haverera och drömmarna gå i tusen bitar av en eller annan orsak? Min jycke DINO han har familjens lägsta ställda krav han nöjer sig med ett paket ben och en skön plats att ligga på.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...