09 december 2022

På grund av rådande omständigheter?

Frugan brukar kalla mig för skåpråtta på grund av att jag brukar äta upp allt godis även allt annat i den vägen, naturligtvis säger hon det med kärlek? Eftersom jag är en skåpråtta så har även jag rättigheter i och för sig obefintliga men ändå spår av någonting, i dag skall skåpråttan äta libapizza med allsköns jox till som toppas med västerbottenost räkor.

Den annars så vanliga fredagstacosen får stå tillbaka i afton, hur det än är så måste man uppgradera sina kräsna eventuellt bortskämda smaklökar https://www.djur.cob.lu.se/svar/Smaksinne.html. I väntan på denna gudomliga anrätten skall skåpråttan tugga i sig några geléråttor ett sött gäng geléhallon samt några kantrade hallonbåtar utan styrmän man lever så sagt bara 1 gång? Hade jag nu levat fler gånger skulle jag nog slå till med en skumbanan dock utan choklad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...