27 december 2022

Timeout på grund av rådande omständigheter?

Lugnet har åter lagts sig åtminstone i mitt område efter julen varken dödskjutningar tillhörande illdåd men en och annan fyrverkeripjäs har briserat anonymt det enda som låter för tillfälligt är dom ihärdiga sopbilarna som kör fram och tillbaka med dånande hastighet. Tillfälligt har julhysterin lagt sig den enda hysterin i dagsläget som är hysteriskt kan jag tänka mig är väl mellandagsrean https://www.prisjakt.nu/tema/mellandagsrea även alla paket som lämnas tillbaka av en eller annan anledning? Som sagt snart går vi med stormsteg mot nyårshelgen och ett steg bort ifrån detta nådens år 2022 som har varit allt annat än bra. 

Troligtvis kommer även 2023 vara riktigt ekonomiskt bistert åtminstone halva tiden tack vare eller på grund av allt skit från 2022 som med automatik följer med in i nästa års kölvattnet. Inte för att jag vill uttrycka några jobbiga domedagsprofetior men visst känns inte 2023 så jävla muntert, men visst kan mirakel ske och händer hela tiden det största hotet mot friden överhuvudtaget är såklart idioten Putins totalt meningslösa krig mot det stackars Ukraina som fortsätter kämpa med näbbar och klor mot en helvetisk diktatur.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...