30 december 2022

Under tiden väntas skuggorna vända?

Funderar lite kring mitt nuvarande liveläge som helt klart är i beroendeställning, där min hårt uppskruvade älskade hustru får dra det tyngsta lasset. Samtidigt som jag kan göra mycket själv vilket är en bråkdel så får hustrun göra att det andra, som tur är det hela tidsbegränsat tack och lov bara att gilla läget hur jävligt det nu än kan vara. Under tiden som man ligger här får jag samtidigt ventilera mina innersta tankar i skrift, vilket jag inte kan göra i vanligt friskt tillstånd. Naturligtvis finns det folk som är värre skadade än jag är och som aldrig någonsin blir återställda, men jag kämpar på nu i början mentalt men allt eftersom den svåra sprickan i knän läker kan jag göra begränsade fysiska övningar var sak har sin tid i läkningsprocessen. 

Just nu längtar jag att min rullstol https://www.habilitering.se/fakta-och-rad/temasidor/hjalpmedel/rullstolens-historia---fran-trahjul-till-microchip/ kommer så att min familj kan köra runt mig i kvarteret, för hittills har jag fått dryga 2 minuters frisk luft på 15 dagar nog om detta ämne. Som sagt vi går med stormsteg mot ett nytt år där kanske inte förutsättningarna är alldeles optimala, vi får ärva en massa problem från det gångna året kort sagt har varje människa någonting att brottas med även i år. Att få sin ekonomi att gå ihop man får göra prioriteringar både på det ena och det andra vilket kan vara kännbart när ekonomin är på gränsen. Hur som helst hoppas jag och min familj på att varje litet mirakel skall åstadkomma underverk, att få känna lyckan att ljusglimtarna kan förändra vår vardag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...