11 december 2022

I bästa fall går jag segrande ur det här tillståndet?

Fortfarande kallt som attan där ute till och med hunden DINO drar sig för att gå ut, jag kan förstå honom för det är kallt som fan. Själv känner jag mig risig med feberkänningar i stort sätt så har jag legat still som en plattfisk https://www.spisa.nu/fakta/om-plattfiskar i sänghalmen oförmögen att kliva upp. Kära frugan har fixat ett PCR prov som jag har tagit och lämnat in, mina symtom liknar covid men det kan vara allt i från RS virus som vuxna kan få influensa till vanlig bonnförkylning. Om allt går bra inväntar jag ett provsvar framåt senkvällen i bästa fall?

Hur det än kan jag varken jobba eller stå upprätt i dagsläget. Annars hade vi ett trevligt glöggmingel med goda grannar i går eftermiddag, där vi både drack roséglögg och grillade lite småheta chorizo korvar med potatissallad till. Sedan började jag plötsligt sjukna in sent igår kväll med både hög feber och tandvärk i precis varenda del av kroppen både rörliga till icke rörliga delar. Ska man nu försöka sig på att analysera mitt läge just för stunden, skulle det vara som att vara död men man återuppstår hela tiden om och om igen som tur är.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...