22 december 2022

Funktionen nedsatt på grund av rådande omständigheter?

Nu är det inte långt kvar till julafton endast ett par fjuttiga dagar kvar, just denna dag väntas ett par miljoner trafikanter https://www.svd.se/a/O86bV3/har-ar-vagarna-du-ska-undvika-i-jultrafiken åka till sina respektive platser väglaget kommer försämras betydligt dom här dagarna med regn som fryser på till ishalka. Man måste nog tänka sig för en eller ett par gånger innan man ger sig iväg, man vet aldrig vilka faror som lurar på resan gång det behöver inte var du som orsaker det kan vara andra som påverkar? Själv skall jag ingenstans på grund utav mitt funktionshindrande läge så både jul och nyårshelgen kommer att bli annorlundare än någonsin förr det är som det är med den saken. 

Covidläget i både Sverige och utomlands förvärras för varje dag som går, troligtvis kommer nya restriktioner att införas kanske till och med begreppet pandemi aktualiseras? I dag går min tonårsdotter sista dagen på plugget sedan väntas en lång och härlig julledighet som hon sannerligen har gjort sig förtjänt av, är så oerhört imponerad av hennes resultat att man nästan får gåshud. Min duktiga jycke DINO har börjat läsa av mitt tillstånd och har så smått börjat accepterat att jag inte kan rasta honom, men visst tycker han att det känns konstigt där jag ligger i min benrustning och ingenting kan göra för tillfälligt?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...