12 december 2022

En bit kvar till okej läget?

Igår typ sov jag mig igenom söndagen men idag hoppas jag kunna vara vaken åtminstone större delen utav dagen? Fortfarande brottas jag med febern med hostan och allt det andra som tillhör förkylningen men värst är det med magen då jag har problem med tarmfickorna https://www.1177.se/sjukdomar--besvar/mage-och-tarm/tarmbesvar/inflammerade-tarmfickor/ väntar även på provsvaret som väntas ramla in under dagen? Tänker fortfarande ligga kvar i sänghalmen troligtvis hela den här veckan den som lever får se?

Frugan jobbar hemifrån idag så hon får bland annat gå ut med våran jycke DINO, enligt utsago är bra det en bit över 5 minusgrader sen blåser det dessutom småspik och det hela känns plötsligt som minst 10? Nu är det som det är men härifrån sängen kan man fortfarande beskåda världen medialt och utifrån det göra sina bedömningar? Om jag orkar kanske jag knåpar ihop ett par inlägg denna nådens dag i december.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...