17 december 2022

Nu för tiden går man all in i bulldegen?

Mörkret faller tungt även snön har fallit tungt i stort sätt större delen utav dagen, rödmosade barn kommer småspringandes tjoandes förbi mitt fönster med sina pulkor bobbar sparkar och allt vad dom har nu för tiden. Själv åkte jag svart sopsäck av plast som gick som blixten själv utför stupen, sen fick man trickskidor https://www.akaskidor.se/artiklar/artiklar/20080721/peter-buchar-70-talsrebell-pa-skidor/ små breda orangea plastskidor som även dom gick som blixten själv utför backarna. På den tiden var man som alla andra barn relativt odödlig levnadsglad och inte rädd för självaste fan själv, numera är man betydligt äldre relativt dödlig fortfarande levnadsglad men stundtals livrädd för självaste fan själv. 

Frugan håller på som bäst att grädda vanilj och saffrans bullar dom blir till antal runt 42, men efter ett par bullars provsmakning efter baket lär den siffran dramatiskt minimeras det är självförvållat. Kvällens middag blir högrevsbiffar och hasselbackspotatis med en smakrik sås därtill sedan är det dags för kvällens shl match mot knäckebrödsgänget från Leksand, två bra topplag som drabbas samman i en sorts gladiatorkamp tills bara ett lag segrar det garanteras allt annat än Hawaii hockey.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...