09 december 2022

En afton då fredagstacosen fick sparken?

På den här sidan skriver jag om allt ifrån ytliga bagateller till bottenlösa teorier i skymningslandet, en mixad blandning om allt ifrån ordlösa charader mångalna ordkravaller till poängterande svallande ordharanger utav guds nåde om jag får säga det själv. Från att ha legat i träda en tid ganska medvetet kommer jag nu återuppstå till en stundtals bländande uppgradering av mitt forna jag som att gå upp på en scen och leverera.

Allt beror på den varierande dagsformen som ibland kan vara som alpernas bergslandskap, står man på toppen faller man lätt ned står man på botten kan det vara en svettig pärs att kliva upp men oftast är det mesta i en synnerligen behaglig status quo balans rena rama rock´n´roll feelingen med andra ord. I kväll ängar vi oss åt alltifrån ljuvliga libapizzor https://www.koket.se/niklas_ekstedt/huvudratter/_/libapizza gudomligt dryckjom så lång ifrån fredagstacosen man kan komma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...