12 december 2022

Alla bra förslag beviljas?

Förvisso så handlar inte allt om sjukdomar jämmer och elände även om det är en stor del i vår vardag, det handlar såklart även om vårt socialt välbefinnande vårt sätt att hantera allt runt omkring oss på bästa möjliga sätt vilket emellanåt kan vara sjukt problematiskt. Peppar peppar https://varldenshistoria.se/samhalle/vardagsliv/peppar-hela-varlden-var-besatt-av-den-svarta-kryddan så har man klarat sig ifrån svåra sjukdomar och annat jämmer och elände, har nog haft jämt fördelat med både covider influenser inflammerade tarmfickor och gud vet vad?

Nu går vi sakta men säkert in i julhelgens begivenheter med hull och hår, alltifrån inslagna önskningar glada paketlösningar tappade glansstjärnor förväntansfulla blickar och den klassiska filmen tomten är far till alla barnen. Julen är vad man gör den till vill man ha flash och flärd tjo och tjim då skall man ha det också, eftersom jag är traditionsbunden då blir det där efter vilket kan tyckas tråkigt men alla nya förslag är bra förslag lite nytänk vore på tiden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...