13 december 2022

Nu gäller det att snygga till ytterligheterna?

Så har vi kommit fram till lucia den 13:onde https://nyheter24.se/nyheter/869836-lucia-luciafirande-sverige-fakta med en över 8 graders kyla med gnistrande snö själv känner jag mig allt bättre efter en tillfällig förkylningsdipp, va fan man är ju inte mer än människa? Frugan jobbar hemma även idag och knåpar med sitt, svts luciafirande körs i efterhand på tvn i bakgrunden.

Själv gör jag mitt yttersta för att snygga till det ytliga i mån av kraft, ser mig själv i vanliga fall som en överhettad duracellkanin med oanade krafter men i detta läge har tyvärr kraften decimerats till knappt styrfart men ändå framåt. Det finns hopp om livet, sa alltid min kloka mormor hur jävligt det än kunde vara så fanns alltid den där strimman hopp kvar att fästa sig vid. Ibland kunde det vara som att greppa efter ett visst halmstrå i halmbalen eller köpa en trisslott på vinst och förlust.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...