30 december 2022

En önskan om att slippa måla fan på väggen?

Snart börjar vi se slutet på det här året 2022 som för min egen del har varit sjukt jobbig med 2 covider minst en jobbig och långvarig influensa en svår sträckning i baklåret i somras och nu minst 14 veckors sjukskrivning med mitt trasiga knä, plus övrigt skit däremellan. Det man förväntar sig av året 2023 borde väl vara frid fred frihet friskhet och slippa måla fan på väggen, troligtvis kommer inte dom där sakerna jag nämnde bli verklighet fullt ut. Kriget kommer med största sannolikhet att fortsätta kanske expandera fridens liljor https://sverigesradio.se/avsnitt/kalta-ty-och-fridens-liljor-doende-ord-och-uttryck kanske inte blommar ut varstans även friheten kommer också vara lokalbaserad, på tal om friskheten åtminstone för min egen del hoppas jag på att den negativa trenden vänds till ett stabilt plusläge. 

Den kroniska covid mardrömmen kommer sannolikt fortsätta att gäcka oss även under nästa år, den blommar upp med jämna mellanrum med olika mutationer olika varianter med nya variabler. Vädret är en sån grej som vi inte kan förändra det blir som det blir, det är den industriella baksmällan vi får leva med i tid och evighet. Vädret utanför är 6 grader varmt det regnar småspik och molntäcket skiftar i oräkneliga gråmuliga nyanser där munterhets faktor i stort sätt är obefintlig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...