28 december 2022

Kort sagt blir det en sorts resa?

Mitt besök på frakturmottagningen gick som jag trodde, dom skruvade åt mitt stålskelett än mera och berättade för mig att jag ska på återbesök i början på nästa år. Kort sagt så får jag inte föra benen på minst 8 veckor till möjligtvis kan jag punkstädja benen någon sekund i bästa fall. jag får vara glad som kom ut ett par minuter idag alltid något som flickan sa. Tydligen så hade frakturmottagningen full rulle idag på grund av halkan https://trafiko.se/faktabank/halt-vaglag i väntrummet satt alla kategorier av väntade människor med olika typer av skelettbrott. 

Dessvärre är det fel tidpunkt för mitt trasiga knä hade det nu varit sommar hade man kunnat vara ute en stor del av dagen, men i denna jävla hala verklighet är sånt tyvärr omöjligt. Så jag har inte mycket större val än att förpassa mig till sängens domäner som kommer att bli min verklighet ett par månader framöver. Kanske hade jag ändå tur i oturen för det kunde vara mycket värre men även mycket bättre, som jag sa förut så har jag ramlat med min cykel massor av gånger utan att skada mig men nu klev jag av cykeln för första gången och skadade mig sjukt mycket en sorts sanning med modifikation.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...