19 december 2022

Det är som det är med den saken?

God morgon alla friska alerta själv går jag in i en 2 månaders lång sjukskrivningsperiod efter en tilltrasslad episod som man kunde vara utan, men det är som det är med den saken? Nu kan man inte skruva tillbaka klockan till precis innan olyckan hände, kunde man det skulle vi inte ha några skador över huvudtaget? Idag väntas det bli halka regn och minusgrader, vilket i mina vårdöron låter som en smärre arbetstopp på frakturmottagningen https://plus.rjl.se/index.jsf?childId=7068&nodeId=31387&nodeType=12. Ungefär som när jag jobbade på ett lager med bilreservdelar höjdarna visste precis när arbetstopparna var då satte dom in extra personal det slog aldrig fel. 

Problemet är att jag är van att röra mig typ hela dagarna i ett lagom hårt tempo, från och med idag kan jag varken vara ute eller duscha själv möjligtvis gå på muggen kan inte sitta vid ett vanligt bord och äta kan knappt ligga normal i stort sätt inte göra några normala saker under en väldigt lång tid. Samtidigt får jag mer tid till skrivandet till livets olika reflektioner fördjupningsanalyser i parti och minut, men samtidigt hålla ett stabilt fokus på den kommande rehabiliteringen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...