17 december 2022

Som en bulldozer genom oskrivna lagar?

Läget förändras dramatiskt utanför mitt fönster med ett heltäckande snöoväder som fullkomligt vräker ner, våran jycke DINO avvaktar något innan han vill ut jag förstår honom definitivt. För egen del ligger jag fortfarande kvar i sängen och funderar om olika sakers betydelser, vilket är en högst naturlig del av mitt liv. Nu är det mycket snack på sociala medier om manliga lucior om kvinnliga tomtar och gud vet vad, allt det där är bara föreställningar för så har det alltid varit. 

Nu lever i en modern tid inbillar jag mig där man skapar nya traditioner som komplement mot dom gamla och beprövade, där man inte nödvändigtvis måste anamma det som måste vara i vissa fall är det bra att oskrivna lagar bryts. Idag räknas det med att det kommer typ 20 cm nysnö som kommer göra trafiksituation än mer jobbigare än vad den är för närvarande, man hör från ena örat om människor som inte håller avståndet gör vansinnesomkörningar och sen har vi dom tuffa motorburna ungdomarna https://bra.se/forebygga-brott/forebyggande-utifran-amne/motorburen-problematik.html som ger blanka fan i rådande underlag utan gasar på sladdande frams längst gatorna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...