01 januari 2023

Ett eventuellt gott nytt år?

Nyårsdagen ligger precis så där öde som det brukar vara en och annan hundägare som måste ut, frugan är ute med våran jycke DINO igår vägrade han gå ut om han inte var absolut tvungen självklart var det smällarna som spökade för honom. Nyårsafton https://villalivet.se/allmant/visste-du-detta-om-nyar/ som blev en lugn och sansad tillställning utan skandaler utan bomber och granater, om man nu inte räknar med Lena Olin som sa gott nytt år när det var typ 15 sekunder kvar om man nu inte räknar med att Kanada körde över stackars småkronorna så det bara visslade om det till slut landade förlustsiffrorna på 5-1. Sedan kanske man kan lägga till mitt trasiga knä som en missberäkning också. 

Vad har man nu att vänta av det nya året 2023 förutom den dåliga filmen Ivanhoe pizzan tysk-österrikiska backhopparveckan och såklart den nyss startade tour de ski? Efter som jag aldrig någonsin avger några nyårslöften för jag brukar aldrig hålla dom, så får man beta av varje dag som den är och hoppas på att det inte blir allt för stora diffar ond bråd död eller andra jobbiga incidenser. Man har precis öppnat korpgluggarna efter att ha gått och lagt sig halv 4 i morse, nu väntas en stabil frukost eventuellt en dusch som frugan måste hjälpa mig med sedan kryper man ned igen i sänghalmen för att följa dagens tour de ski tävlingar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...