15 januari 2023

När allt flyter på är man nöjd?

Timmarna flyter på allt är oförändrat till och med vädret är stabilt åt det positiva hållet, känner mig ibland som en pensionär som till slut bara har vädret att prata om så länge som vi nu har nåt väder att prata om? Ganska lustigt att just vädret binder samman folk i olika konstellationer, har man nu inget annat att prata om så slänger man strategiskt in en kommentar om just vädret https://www.svt.se/vader/fragor_och_svar/far-meteorologen-tycka-nagot-om-vadret? Alltid finns det nån som hakar på just den tråden sånt går alltid hem? Politik ekonomi och religion ska man försöka undvika att diskutera om i nya kontakter det kanske inte är så kul att på första dejten exempelvis börja prata om politik och världsförbättrelser, sånt kan definitivt sabba den romantiska kittlingen. 

Eftersom många i min omgivning har olika syn andra värderingar på både politik ekonomi och religion så har vi helt sonika plockat bort dessa ämnen i vår diskussion, sånt kan verkligen starta krig i vattenglaset det vill man såklart undvika. Man kanske väljer dom krigen man kan vinna resten startar man inte. I dagsläget är man varken politiker höginkomsttagare eller ens religiös, så det känns faktiskt ganska ointressant att bubbla sönder nån tillställning med sånt resonemang.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...