24 januari 2023

Vissa saker upphör aldrig att förvånas?

Vaknar sjukt tidigt denna tisdag har troligtvis bara sovit någon enstaka timma i bästa fall? Det kan såklart bero på många faktorer? I mitt fall så vänder åtminstone jag lätt ut och in på dagarna man ställer inga klockor man låter timmarna passera revy utan respons , den enda tiden som man behöver passa på i dagsläget är när man ska till fysioterapeuten för återbesök när maten serveras typ så? Mitt förut så grymt inrutade liv är nu för tiden ett minne blott, men om någon månad eller mer kan jag vara ute på banan igen? Väl inne i jobbrullarna kommer det säkert kännas som om man aldrig har varit skadad, vissa människor har en genuin förmåga att förtränga saker och ting medvetet eller omedvetet medan andra väljer att älta saker och ting tills fan avlöser dig? 

I mitt fall så kör jag på som vanligt i det tempot som jag är van vid när så blir dags, i ett par år fram tills den hägrande pensionen som kommer det kännas helt okej. Som sagt jag vaknade redan före 4 i morse och gjorde i ordning min frukost och förberedde frugans ringa uppenbarelse, efter detta blir det till att vakna upp tonårsdottern ur sin törnrosasömn vilket är lättare sagt än gjort? Jag som kille behöver i stort sätt endast kamma håret för att känna mig vacker, ni vet ju hur det är med tjejer det krävs makeup en uppgradering av nattens sminklöshet https://kosmetikan.se/makeup-och-dess-historia/ för att göra dagen rättvisa den erfarenheten har åtminstone jag med mina tjejer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...