31 januari 2023

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skridskor olika aktiviteter hamburgare varm choklad med mera, fast utan dom kläderna som vi ville att hon skulle ha? Vi slog vad om att hon kommer att be om förlåtelse att hon inte lyssnade på sina kloka föräldrars råd, och mycket riktigt så bad hon om förlåtelse men det satt långt inne över att hon inte lyssnade på oss. Nog om detta hon mognar säkert också förr eller senare, man kanske får ta på sig den där mössan fast det är finsamt och frisyren skiter sig och dom där skitfula termobyxorna som suger. Hur det än är så är det är lättare att ta på sig när det är kallt än det är varmt? Fy fan va kallt sa hon när hon kom hem https://www.1177.se/olyckor--skador/brannskador-och-koldskador/koldskador/, och jag sa med ett leende på läpparna va vad det jag sa.

Personligen så har jag ingen jävla aning om vad det är för väder ute får helt och hållet förlita mig på hörsägen här inne är det i alla fall varmt och behagligt, fast nog önskar jag att få vistas ute mera än jag hittills har gjort? Jag känner igen mig i min dotter för jag hade inte själv mössa förens jag kom långt upp i åldern, har alltid haft jeans fast det har varit minus 20 grader ute men det var förr i tiden då det fortfarande var någon vinter att tala om? Nu för tiden har vi bara milda vintrar som knappast borde få kallas vintrar, man borde kanske döpa om den här årstiden till ett vinterliknande tillstånd mellan höst och vår?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...