20 januari 2023

En osäker faktor efter mörkrets inbrott?

Klart att man oroar sig över den fortsatta skenande brottsvågen i Stockholm med sprängningar skjutningar och allt det andra som rymmer inom den kriminella ramen https://bra.se/statistik/om-brottsstatistiken.html. Troligtvis är det olika brottsbenägna nätverk som ligger i luven på varandra, kanske är nån sorts maktkamp som pågår om herraväldet? Lagens långa arm är dessvärre inte lika lång som den har varit, brotten blir alltmer sofistikerade som gör polisarbetet svårare under tiden dom grottar ned sig i detta fenomen så fortsätter brotten att öka lavinartat. Till slut blir det ett berg som man inte har resurser att bestiga eller ens beta av? 

Det ska väl inte behöva gå så långt att man inför dom amerikanska vapenlagarna att införskaffa vapen för sin egen säkerhet, just nu verkar vi inte kunna påverka den kriminella uppåtspiralen nämnvärt? Drömlandet Sverige har bara på nåt årtionde förvandlats till att vara en relativ trygg plats till ett av europas farligaste länder att vistas i. Förr var man rädd att vistas ute efter mörkrets inbrott nu för tiden är man livrädd att vistas både i dagsljus och offentliga platser, man undrar i sitt stilla sinne vad som har gått fel vad kan man göra och framför allt vad gör politikerna för att upprätthålla medborgarnas säkerhet mot hänsynslösa kriminella element? Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...