19 januari 2023

Minst en kvart om dagen att reflektera?

För närvarande peppar jag upp mig inför mitt andra återbesök hos fysioterapeuten ett besök som tar på sin höjd en kvart dom ska endast justera gradantalet på min benställning. Naturligtvis kommer dom även uppgradera mitt träningsprogram, för närvarande har jag 4 dagliga träningspunkter och kommer säkerligen få ett par till? Tydligen så är det fortfarande fläckvist halt på vissa platser, så för mig är det inte aktuellt med promenader än på flera månader. Först och främst skall det mesta läka ihop innan man kan gå på röntgen https://www.tekniskamuseet.se/lar-dig-mer/100-innovationer/rontgen/ och kolla statusen för att eventuellt undvika operation? 

I dagsläget vet jag inte ett smack om just detta? Annars så flyter dagarna på i sin gilla gång. Det enda jag märker av är att utsikten utanför mitt fönster förändras succesivt i takten som dagarna flyter på, i mitt fall får jag nog vänta tills våren innan man kan gå normalt igen. Som sagt det här situationen som jag befinner mig i är ganska unik, jag har aldrig varit långtidssjukskriven någon gång under hela mitt långa arbetsliv tänk att jag skulle vänta så här länge innan olyckan var framme. Frugans högra handledsskada är ytterligare gipsat ett par veckor till, sedan följer en rehab träning under lång tid just högerhanden är sjukt jobbig att skada sig i när man använder den mest.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...