06 januari 2023

Ur led är både tiden och leder?

Håller på att skiva upp kassler sittandes i min rullstol sköljer potatisen frugan tar hand om min uppskurna kassler https://www.ica.se/artikel/70-tals-mat/ och börjar steka den, frugans brutna höger handled fortsätter att värka men ändå måste man samarbeta så att det blir nån sorts mat. Tonårsdottern kommer snart ut ur sin kula för att duka och duka vilket blir hennes uppgift vid matbordet det blir en ganska sen middag i afton, annars har hon sina fasta uppdrag under våran gemensamma skadeperiod. 

Det överjävliga vintervädret fortsätter att skapa problem både här och på andra ställen i vårt avlånga land antingen eller verkar det som. Vi hade många planer för närvarande men nu grusas det mesta av dom, därför får min son komma hit i morgon för att hjälpa hustrun att plocka ned julsakerna packa ihop granen och städa ut allt som hör till julen ett nytt kapitel börjar. Det extrema vädret börjar bli allt mera oroväckande i dag snö i morgon typ blir det mildgrader duggregn och vårkänslor tiden är ur led på alla sätt och vis.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...