16 januari 2023

I min värld väntas mirakel ske?

Det börjar redan skymma ute klockan är bara strax efter 16 gräsmattorna lyser gröna och inbjudande sköna och temperaturen visar 5 plusgrader, i min värld låter det som att klimatvarningsklockorna ringer och det är ytterst oroväckande. Men för övrigt tror vissa att våren är kommen, allra minst den där förvirrade björnen https://www.de5stora.com/om-rovdjuren/artfakta/brunbjorn/bjornens-biologi/ som rev en förvånad människa i mellansverige för ett tag sedan. Men vad är normalt för en björn nu för tiden, man går i ide före vintern man vaknar upp till vårens första starka solstrålar men det gör man inte längre. Därför att deras naturliga biologiska klocka har satts ur spel rytmen har förskjutits. Även mitt naturliga beteende har rubbats från att vara en aktiv glad sprudlande man till en funktionshindrad halvt deprimerad man som bara är i början av läkeprocessen trots att det var lite över 1 månad sedan jag skadade mig. 

Skit samma det är bara att gilla läget, trots allt har jag det ganska bra i min beskärda fyrkant fast mina benmuskler förtvinas dag för dag men ändå går solen fortfarande alltid upp och fortfarande alltid ned detta faktum får man vara glad över. Man har alltid någonting att se fram emot varje dag, idag var det som vanligt träningsprogrammet sedan frukosten sedan annan verksamhet sedan frugans hemmagjorda broccolisoppa med chili flakes. Sedan annan verksamhet sedan fläskkotletterna sedan andra passet på träningsprogrammet sedan kommer således kvällens avslutning med bland annat Sveriges tredje match mot Uruguay i handbolls-WM.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...