11 januari 2023

Alla dagar är lika förutom dom olika?

I dagsläget i mitt nuvarande tillstånd känns alla dagar förvånadsvärt lika till och med vädret vägrar att förändra sig nämnvärt. När det gäller matintaget så måste man tänka till eftersom man rör sig i stort sätt noll procent, förutom den odramatiska resan mellan sängen soffan köksbordet och muggen. Just nu är det inte läge för någon dramatik över huvudtaget, den enda dramatiken i sammanhanget är när jag ibland skall transportera ett full glas vatten i rullstolen till min skadade hustru. Känslan är som att gå på lina mellan två skyskrapor i en tropisk överjävlig storm https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/tropiska-cykloner, och hoppas på att man överlever strapatsen? 

Min arbetstopp idag har varit av ringa karaktär det har i princip varit att jag klippte mina hemska tånaglar i dörrspringan en synnerligen stor händelse. Mitt stora problem i dagsläget är att jag har svårt att koppla av fullt ut lider av rastlöshet, nu har jag verkligen chansen till förverkliga och uppgradera mina skrivinsatser på olika mediala plattformar vilket jag inte har haft tid till förut när jag jobbade häcken av mig på den fronten är det bara positivt. Igår rullstolspromenerade jag efter mörkrets inbrott runt 16 på eftermiddagen, nästa sånt livgivande pass blir troligtvis efter helgen var sak har sin tid skynda långsamt som doktorn säger.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...