18 januari 2023

Trots allt bara en bricka i spelet?

Sprängningarna fortsätter att sätta myror i skallen på stockholmspolisen den andra smällen på kort tid, tydligen så hänger inte båda attentaten ihop? Sedan kan man kanske undra över attentatet i Kista vars vår cybersäkerhet huserar, helt klart ett dåd riktat mot vår cybersäkerhet? En spekulation så god som någon annan? Kan ge mig fan på att Ryssland har ett finger med i spelet, detta hemska land gör allt vad dom kan för att sabotera vårt rikes säkerhet. Allt mera fortsätter vi invaggas i vår osäkra säkerhet där konspirationsteorierna och fake news är lika många som myrorna i stacken, rätt som det är kanske dom lyckas med sitt onda uppsåt? Nu kanske man inte skall måla fan på dörren för snabbt men onekligen ser läget besvärligt ut både för brottsväsendet och medborgarnas säkerhet. 

Min jycke DINO ligger slappt utsträckt på schäslongen och tittar med stora ögon ut över det myckna snöandet, sen tittar han oroligt på mig och sedan på min hustru säkert undrar han vad det är för vitt helvete som ringlar sig ned? Det skulle jag göra om jag var hund. Dagens lunch var resterna av dom gångna dagars mat, allt i från fläskkotletter https://www.trekronorvin.se/italienska-flaskkotletter/ potatis till grillad kyckling med potatisgratäng. Till kvällsmat har frugan beordrat mig att skala potatisen till moset eftersom jag har friska armar och frugan har en skadad handled, som det är nu får vi nyttja våra respektive friska kroppsdelar i vårt teamworksarbete ett givande och tagande på alla håll och kanter. Från att ha varit snöfritt i morse så vräker snön fullständigt ned för närvarande, trots att meteorologerna lovade oss soligt väder idag så är deras jobb en 50/50 verklighet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...