12 januari 2023

Utanför mitt fönster finns en annan verklighet?

Det där jävligt onödiga regnet som jag pratade om igår fortsätter att strila ohindrat ned i ojämna portioner, typ som många bäckar små bildar en stor jävulusisk å. Tänkte i inlevelsens skira sekund att frugan skulle köra runt mig som ett skadat utställningsexemplar i min rullstol idag men så blir det inte, delvis på grund av att frugan måste vila sin frakturskadade handled för sitt återbesök på frakturmottagningen i morgon. Ett nytt preliminärt datum för min utgång blir troligtvis tidigast lördag eller söndag? Men jag gråter inte för det för jag fick faktiskt komma ut grymma 20 minuter för några dagar sedan det lever jag på fortfarande. Istället denna dag så får jag koncentrera mig till fullo på både skidskytte shl hockey och Sveriges start mot Brasilien i handbolls-WM http://www17.goteborg.se/ubf/polhem/webb/elevarbeten/webbdesign/2012/wd004/Historia.html, sådana begivenheter gläder såklart en sportnörd å det väldigaste. 

Som sagt man är fortfarande sjukt begränsad i sin framkomlighet i ytterligare många många veckor framöver, så man kan i stort sätt inte göra ett dyft mer än att låta knät naturligt läka ihop take it or leave it. Världen utanför mitt fönster är fortfarande oroligt som att sitta på en tickande bomb som man inte har en susning om när eller om den briserar, inte heller vet man något om vädrets nyckfullheter i dag regn i morgon sol en annan dag faller kanske himlen ned som grynig äcklig pannkakssmet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...