18 januari 2023

Saker och ting kan bara bli bättre?

Tittar ut från mitt sovrumsfönster igen detta fönster har blivit min viktigaste utsikts källa till den andra verkligheten utanför, periodvis ser jag dasslocksstora snöflingor ringla sig sakta ned ibland slutar det tvärt för att övergå till mera finlemmade flingor. Temperaturen håller sig runt nollstrecket den hala vägbanan fortsätter att vara halkig med ett supertunt snötäcke som täcker det förrädiska underlaget. Det hela verkar vara gjort för att bryta både det ena och det andra, som tur är kan jag varken gå eller göra nåt annat. Det enda som jag kan göra i skrivandes stund är att vänta ut saker och ting, för det krävs ett enormt tålamod och ett stabilt psyke för närvarande önskar jag att mitt tålamod var starkare och mitt psyke mera balanserad. 

Fram tills nu har jag klarat av 2 lättare träningspass https://www.jointacademy.com/se/sv/fakta/behandling/rehabiliterande-traning-for-kna/ som är skräddasytt för min typ av skada det funkar bra och musklerna svarar som dom ska. I min delvis liggande position får man ändå försöka vara kreativ ha ett öppet sinnelag och göra det bästa av den rådande situationen som sagt inga som helst problem så här långt. Samtidigt förstår jag att jag endast har kommit ett litet steg på vägen, som att springa den första biten av ett maratonlopp där man har resten kvar. Tittar ut som hastigast och konstaterar att dom dasslocksstora förökar sig som virila kaniner, dom blir fler och fler till slut täcker dom min fina gröna gräsmatta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...