23 januari 2023

En bekräftelse i 9 av 10 fall?

Tänk ändå vad olika vi människor är men det såklart en del av tjusningen, hur man är hur man tänker fungerar reagerar hanterar och till slut agerar? En del som min kära hustru är smått översocial medans arma harmlösa jag enligt frugans utsago är en eremit en enstöring av rang men det får såklart stå för henne. Det fina med mig är att jag är en social kameleont som kan anpassa mig i det sällskapet som jag hamnar i. Ibland hamnar man rätt ibland inte? Eftersom jag aldrig frotterar mig i kungliga sammanhang så är den sidan totalt okänd terräng för mig, skulle aldrig klara av att sitta vid ett bord med flertalet tallriks format med 10 olika storlekar på gafflar knivar skedar med flera glas av modell stora medel och små https://vett-och-etikett.com/vett-och-etikett.asp?tips=Kungamiddag herregud jag skulle få panikångest. 

Sitter hellre 9 av 10 fall vid ett arbetarklass bord med rikliga portioner husmanskost med ett fullt härligt skummande ölglas med en väl tilltagen smarrig dessert och energiskt kallpratar, om det rådande arbetsklimatet om den krympande ekonomin om miljön som håller på att förvinna i rasande takt. Om Brasiliens försvinnande regnskog om varför ingen normal människa har satt P för Putins och hans kriminella gäng, sånt är betydligt intressantare att diskutera än överklassens ständiga i-lands problematik som är lika dramatiskt som en obetydlig krusning i en krackelerad äggkopp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...