29 januari 2023

Nästa gång missar jag inte tillfället?

Vädret ändrar dramatiskt karaktär från att ha varit en fin halvsolig dag till en förkväll med stormvarning, för närvarande tjuter det friskt runt husknutarna med en lätt touch av spikregn. Har precis kommit hem proppmätt från min äldsta dotters födelsedagskalas, dessutom höll jag på att blåsa omkull i blåsten eftersom jag går ganska ostadigt med kryckorna. Tydligens igår lördag kunde man om man hade tur se en sällsynt grön komet med svans mellan stjärntecknen lilla och stora björn sist den passerade här var för typ 50 000 år sedan, naturligtvis missade jag gårdagens förställningen så nu dröjer det minst typ 50 000 år till innan jag får se den nästa gång

Har jag tur kanske jag överlever mogondagen, om morgondagen vet man som sagt ingenting om det kanske är lika bra? Det förs ganska intressant samtal när jag och mina barn är samlade, vi pratar ganska intellektuellt om allt ifrån uppgradering av dagens teknik men även hur man skall stoppa åldrandet till att lösa cancergåtan ett brett spektrum betas av. Naturligtvis är AI https://techworld.idg.se/2.2524/1.699032/ai-sa-funkar tekniken högintressant och kommer att så småningom inom snar framtid, förändra det mesta både inom sjukvården industrier till det mera jordnära vardagslivet. Självklart en spännande inledande resa som förhoppningsvis kan lösa vissa gåtor?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...