21 januari 2023

En enkel sak kan vara det svåra?

En sådan relativt enkel sak som att duscha är ju en baggis om man är skadefri, men för mig kräver det både logistik och planering. Idag gick det bra med duschningen tack vare att svullnaden har minskat och min rörelse i benet har förbättrats avsevärt vilket är sjukt positivt. Idag tänker vi fira kinesiskt nyår som egentligen är imorgon men vi firar det idag tillsammans med goda vänner, som tillsammans med oss har gemensamma relationer därifrån så nu går vi in i kaninens år https://horoskop-2023.org/horoskop-kaninen-2023-forutsagelse-fran-en-astrolog/ med buller och bång. För en stund sedan var min privatfrisör hemma hos mig och klippte rent min yviga kalufs vars hårsvall påminde mig om ungdomens hårdrocksfrisyr. 

När jag var hårdrockare på 70-talet hade jag ganska långt hår, så när jag var hos frisören klippte jag bara topparna bara för att det skulle bli längre? Förr växte håret nedåt nu för tiden växer allt på bredden och på höjden. I min ålder får man vara tacksam om nåt överhuvudtaget växer, men man märker med åren att både IQ och kroppens celler har stannat upp och är på väg utför. Kommer så väl ihåg en trappstegsbonad som mormor hade som visade att man stod på toppen vid 50 år, för att sedan succesivt gå nedför trappan till att hamna i källaren alla vägar leder förr eller senare till just källaren som är livets ändhållplats.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...